Sada kabelů pro připojení dvoukanálového zesilovače ETON MICRO 120.2

Sada kabelů pro připojení dvoukanálového zesilovače ETON MICRO 120.2

Speciální sada propojovacích kabelů (dvoukanálových) pro jednoduché, skryté připojení zesilovače ETON MICRO 120.2 k originálnímu kabelovému svazku ISO ve vozidle. Speciálně upravené konektory pro MICRO 120.2 (napájení, reproduktor a vysokoúrovňový vstup), odbočka vysokoúrovňového hudebního signálu, hudební signál je přiveden do původního kabelového svazku. Ovládací signál včetně napájecího vodiče na zástrčce ISO s integrovaným držákem pojistek a nožovou pojistkou. Sada ETON UG ACCM2 je vhodná pro všechny typy vozidel, například i pro obytné automobily. Díky odšroubovatelným konektorům lze sadu použít i pro jiné zesilovače.

Ze stejné kategorie

Zealum ZVC-100TS

Zealum ZVC-100TS

100 cm dvakrát stíněný kompositní videokabel speciálně vyvinutý pro zabránění nežádoucích šumů při přenosu videosignálu a zajištění kvalitního obrazu i v podmínkách, jaké panují ve vozidle. Kabel je vybaven extra silným vnitřním signálovým vodičem pro velkou šířku pásma přenosu a kompaktními cinchovými konektory pozlacenými 24 K zlatem.

AXTON ATB20STP

AXTON ATB20STP

AXTON doplňuje svůj sortiment o druhou, prostorově rovněž velmi úspornou variantu aktivního subwooferu do prostoru pro náhradní kolo - ATB20STP, 20cm bassreflex subwoofer s vestavěným zesilovačem. S průměrem 50 cm a výškou 15 cm dobře zapadne nejen do každého standardního prostoru pro rezervu, ale také do stále mělčích prostorů u nových aut.