GRAPHIT 80

GRAPHIT 80

HIGH-END STŘEDOTÓNOVÝ REPRODUKTOR

80mm (3″) špičkový středotónový reproduktor s nově vyvinutou sendvičovou membránou z uhlíkového vlákna a silným neodymovým magnetem s otvorem v jádře pro co nejlepší chlazení: Vysoce kvalitní koš z hliníkového tlakového odlitku odolného proti zkroucení umožňuje impulzivní přesnou reprodukci zvuku s nízkým zkreslením. Špičková technologie membrány v kombinaci s eloxovaným hliníkovým vrchlíkem proti prachu přináší objemný zvuk, prostorovou a vyváženou reprodukci středních frekvencí/hlasů. Dynamický, jemně prokreslený a přirozený, pro jedinečný požitek ze zvuku v kombinaci s GRAPHIT 16 – dokonalé doplnění!

 

Nominální výkon 25 W
Hudební výkon 40 W
Impedance 4 Ω
Citlivost 1 W/ 1 m 86 dB
Montážní průměr 77 mm
Montážní hloubka 39.5 mm

 

Ze stejné kategorie

EA-M4

EA-M4

EA-M4 od Emphaseru je 4kanálový zesilovač zesilovač třídy D s vysokým výkonem. Model EA-M4 vyvine úctihodných 4 x 105 W RMS při 4 ohmech určen pro jednodušší úkoly – zaboduje však v 2kanálovém režimu přemostění s 2 x 340 W RMS a extrémně malým zkreslením. 

Zealum ZPK-8S2

Zealum ZPK-8S2

Kabelový set s CCA napájecím kabelem o průřezu 8 mm. Set obsahuje 5 m plusového a 1 m mínusového kabelu pojistkové pouzdro na Mini-ANL pojistky 5 m dvoukanálového cinchového kabelu s 5 m Remote kabelem připojovací příslušenství.