ATS-BSUB2

ATS-BSUB2

Užijte si brilantní výšky, basy naplňující celý prostor a vychutnejte si jedinečný design nové řady reproduktorů SPECIFIC: Všechny systémy Axton BMW jsou vyvinuty pro maximální hi-fi požitek a zdokonaleny pro to nejdůležitější – bez zbytečného hogo fogo.

SPECIFIC je naším příslibem, že obdržíte systém na míru vašemu vozidlu. Všechny komponenty, konektory dokonale pasují; akustika je optimalizována pro váš vůz. Řada SPECIFIC pro vozidla BMW zahrnuje celkem osm modelů. Tři komponentní a tři koaxiální systémy, každý pro různé modely vozidel, a dvě varianty podsedadlových subwooferů s 2ohmovou nebo 4ohmovou kmitací cívkou.

Hluboké tvrdé basy jsou snem milovníků hudby, kteří to chtějí pořádně rozjet. Subwoofery jsou vybaveny zesílenou variantou nové membrány CRYSTAX. Nově navržený kompozitní koš v provedení Axton spolu s kovovou podpěrou zajišťuje vynikající stabilitu a prakticky nerušené šíření zvuku. Silný neodymový magnet poskytuje potřebný výkon a výrazné, působivě silné basy.

Zobrazit celý popis

• Podsedadlové subwoofery pro modely BMW
• 8″/20 cm Axton CRYSTAX membrána
• Subwoofery provedeny na míru
• Specifické konektory pro konkrétní dané vozidlo

 

RMS výkon 150 W
Frekvenční rozsah 35 – 200 Hz
Impedance 2 Ω /sub
Citlivost 85 dB

Ze stejné kategorie

RTA 3.5 měřící mikrofon

RTA 3.5 měřící mikrofon

RTA 3.5 od ETONu slouží k měření vnitřní akustiky vozidel a je vyžadován pro funkci RTA (analýza v reálném čase), která je integrovaná v ETON DSP zesilovačích. Mikrofon přesně změří frekvenční odezvu a umožní tak uživatelům dokonale přizpůsobit reproduktory a subwoofery akustickému prostředí vozidla.

SP-N5500

SP-N5500

SPECTRON je zárukou solidní kvality a pokročilé technologie v oblasti zesilovačů: nejnovější technologie Class-D a užitečné funkce se slučují s novými kompaktními zesilovači plně digitální řady N. Vysoký výkon a maximální spolehlivost - u firmy SPECTRON si uvědomují, co je důležité.

Stealth 7.1 DSP

Stealth 7.1 DSP

ETON STEALTH 7.1 DSP je 7kanálový zesilovač třídy D s výkonným, integrovaným DSP. Ultra low THD+N 0.003% @ 5W RMS, Hi- a Lo- Level vstupy, S/PDIF vstup, HiRes Streaming (Android & iOS).