POW20+

POW20+

Nová řada POW+ nahrazuje úspěšnou řadu POW – s výrazným zvýšením účinnosti a vysokofrekvenčního výkonu. Známá 2vrstvá membrána ze skleněných vláken/papír s akusticky tlumícími vlastnostmi je použit i v řadě +: velmi stabilní, tuhá membrána zaručuje věrnost impulsů a přesnou reprodukci hudby. Výkonný feritový magnet s velkým otvorem v jádru a vysoce lesklou základní deskou, které zajišťují optimální chlazení, pohání lehkou a torzně odolnou membránu velkým tlakem. Speciálně tvarované centrování snižuje kolísavé efekty a umožňuje impulsy s vysokou přesností.

Vyztužený kovový koš s práškovým nástřikem má ventilační otvory, které zaručují rychlejší odvod tepla a snižují kompresní efekty při vysokých úrovních. Odolná 25mm, 3ohmová cívka nabízí vysokou účinnost 94,3 dB i při malém výkonu zesilovače (provoz na sériovém autorádiu)!

Nový výškový reproduktor CXS28+ je působivý: 28mm výškový reproduktor s instalačními rozměry klasickěho 25mm výškového reproduktoru. Díky velké 28mm kmitací cívce v kombinaci s extrémně kompaktním vazebním objemem bylo možné dosáhnout zvýšení výkonu a výkonu ve spodním rozsahu výšek. To umožňuje hlubší oddělení. Výškový reproduktor má rezonanční frekvenci 1300 Hz – o celých 500 Hz nižší než jeho předchůdce. Výsledkem je hluboké oddělení v aktivním provozu (již od 2,4 kHz/12 dB/okt.), takže basový/středobasový reproduktor ještě snadněji splyne s výškovým reproduktorem.

Pro ty, kteří potřebují pasivní ladění, je součástí balení kabelová výhybka výškového reproduktoru skládající se z kvalitního foliového kondenzátoru.

Zobrazit celý popis

• 8“ (20 cm) 2pásmové komponentní reproduktory
• Vyztužený, práškově lakovaný kovový koš s ventilací a kvalitními připojovacími konektory
• Dvouvrstvá papírová membrána vyztužená skelnými vlákny
• Silný feritový magnet a vysoce lesklá základní deska s velkým otvorem v jádru
• 28mm tkaninový výškový reproduktor s vazebním objemem v kompaktních instalačních rozměrech
• Montážní pouzdro pro výškáče na povrchovou nebo zapuštěnou montáž s možností pootočení a náklonu
• Včetně kabelové výhybky pro výškový reproduktor
• Vývoj a výroba v Německu

200 mm 2pásmový komponentní systém

Citlivost 1 W / 1 m 94 dB
Nominální RMS 80 W RMS
Maximální výkon 120 W
Nominální impedance 3 ohmy
Montážní otvor Ø 177 mm
Montážní hloubka 68 mm

Ze stejné kategorie

Opel RX2.1

Opel RX2.1

ETON Opel F2.2 je 165 mm Plug & Play koaxiální rear systém sestávající ze speciálně koncipovaných středobasových reproduktorů v polyamidovém koši zesíleném skelnými vlákny s 25 mm integrovanými výškovými reproduktory.

ESP-DM4

ESP-DM4

Pomocí této alubutylového izolačního materiálu se efektivně minimalizují nežádoucí vibrace vnějšího plechu nebo výplně dveří. Hliníková vrstva zajišťuje vysokou míru zpevňujícího účinku, zatímco butyl snižuje kmitání izolovaného dílu, např. plechu dveří.