ESP-RS10-100

ESP-RS10-100

Prémiový reproduktorový kabel od společnosti Emphaser: Vodiče kabelů jsou vyrobeny z vysoce čistých měděných vláken OFC a jsou vzájemně stočeny, aby bylo dosaženo vysoké odolnosti proti rušení a flexibility. Odolný plášť má na druhém vodiči souvislé červené značení, aby bylo možné vždy rozpoznat správnou polaritu.

K dispozici jsou tři varianty a dvě velikosti balení: 15metrové balení je určeno pro koncové uživatele a je ideální pro zapojení předního systému z kufru. Role o délce 100 metrů jsou určeny pro prodejny našich specializovaných obchodních partnerů.

Ze stejné kategorie

B100XT

B100XT

ETON B100XT jsou 10 cm koaxiální Plug & Play reproduktory pro BMW. Středobasový reproduktor disponuje žebrovanou, impregnovanou papírovou membránou a integrovaným výškovým reproduktorem.

EM-BMW3SBC

EM-BMW3SBC

Originální subwoofer BMW je často napevno spojen s ozvučnicí, což znesnadňuje jeho demontáž. EMPHASER žádnou takto časově náročnou práci nevyžaduje. Jednoduše demontujte starý basový reproduktor i s ozvučnicí a nainstalujte subwoofer EMPHASER s novou ozvučnicí.

B100W

B100W

ETON B100W je 2pásmový komponentní Plug & Play systém pro BMW. Středobasový reproduktor disponuje žebrovanou a impregnovanou papírovou membránou a 25 mm výškovým reproduktorem.