ESP-RS15

ESP-RS15

Prémiový reproduktorový kabel od společnosti Emphaser: Vodiče kabelů jsou vyrobeny z vysoce čistých měděných vláken OFC a jsou vzájemně stočeny, aby bylo dosaženo vysoké odolnosti proti rušení a flexibility. Odolný plášť má na druhém vodiči souvislé červené značení, aby bylo možné vždy rozpoznat správnou polaritu.

K dispozici jsou tři varianty a dvě velikosti balení: 15metrové balení je určeno pro koncové uživatele a je ideální pro zapojení předního systému z kufru. Role o délce 100 metrů jsou určeny pro prodejny našich specializovaných obchodních partnerů.

Ze stejné kategorie

MINI 150.4 DSP

MINI 150.4 DSP

ETON Mini 150.4 je 4kanálový zesilovač třídy D v mini formátu s výkonným, integrovaným DSP. Nejlépe znějící zesilovač ve své kategorii. Mini 150.4 DSP přesvědčí zejména svými čísly - 146 x 183 x 50 mm při maximálním výkonu!

PRA 16

PRA 16

Komponentní systémy ETON řady PRA zaujmou svým hřejivým, plným zvukem, sytými hlasy a neuvěřitelnou prostorovou hloubkou! Díky nově vyvinuté

Zealum ZVC-050TS

Zealum ZVC-050TS

50 cm dvakrát stíněný kompositní videokabel speciálně vyvinutý pro zabránění nežádoucích šumů při přenosu videosignálu a zajištění kvalitního obrazu i v podmínkách, jaké panují ve vozidle. Kabel je vybaven extra silným vnitřním signálovým vodičem pro velkou šířku pásma přenosu a kompaktními cinchovými konektory pozlacenými 24 K zlatem.