ATB220

ATB220

Když si chcete dopřát něco extra: ATB220 je jako stvořený pro milovníky hudby, kteří svému zvuku chtějí dopřát potřebný prostor. Se svými dvěma výkonnými a vysoce účinnými 20cm basovými reproduktory ve vnitřní bandpass konstrukci vytvoří tento subwoofer basové vlny, které působivě zaujmou každým elektrobeatem, každým kytarovým riffem a každým úderem bicí. Box je ze stabilní MDF desky potažené robustním vliesem. Zadní strana je zkosená, aby při umístění na opěradlo zadní sedačky potřebovala co nejméně místa. Přes terminál, rovněž na zadní straně, je subwoofer rychle propojen se zesilovačem a stejně rychle jej lze v případě potřeby z kufru vozidla odstranit.

  • 2 x 20 cm bandpass subwoofer
  • Tuhá papírová membrána šasi s gumovým okrajem
  • 2″ / 50mm kmitací cívka na polymidovém nosiči
  • Vysoká lineární Xmax hodnota +/- 5,5 mm

Kompaktní bandpass subwoofer

RMS výkon 200 W
MAX výkon 300 W
Frekvenční rozsah 30 Hz – 150 Hz
Citlivost 1 W / 1 m 94 dB
Nominální impedance 4 Ω
Rozměry (V x Š x H) 295 x 665 x  355 mm

Ze stejné kategorie

EM-BMWC1

EM-BMWC1

Rozšiřte zvukový rozměr a přeneste hudební dění přímo do kokpitu pomocí center reproduktoru EMPHASER EM-BMWC1. EM-BMWC1 je vhodný pro montáž na palubní desku a zaujme fascinující kvalitou zvuku. Díky celkovému výkonu 40 W hraje 10cm 2-pásmový center reproduktor vždy suverénně - ať už s originálním rádiem nebo se zesilovačem.

A601

A601

Řada A nejnovější generace zesilovačů od AXTONu se vyznačuje výjimečným výkonem předchozích řad, byla však v mnoha detailech zdokonalena. Nová série navíc neopouští filozofii firmy AXTON kombinovat cenovou dostupnost, praktičnost a kvalitu s maximálním hudebním zážitkem.

ATB120QB

ATB120QB

ATB120QB od Axtonu je kompaktní „cube“ subwoofer s 20cm ozvučnicí a reflexním kanálem se dokonale integruje do každého kufru či dokonce mezi sedačky některých užitkových vozů jako např. VW Bulli a Fiat Ducato. ATB120QB je skvělou volbou pro malá i velká vozidla!