SP-RC26

SP-RC26

SP-RC26 je nový 16,5cm komponentní systém od Spectronu. Systém je vybaven stabilními koši podle normy Euro-DIN, kompaktním stroncium-feritovým magnetem a dokonale zapadne do originálních otvorů na reproduktory ve většině automobilů. Středobasové reproduktory mají lehké, nízkorezonanční kužely z injekčně vstřikovaného polypropylenu, zajišťující vysokou tuhost a dobrou vnitřní izolaci pro přesnou reprodukci hudby v celém frekvenčním rozsahu. Pěnový závěs kromě toho díky nízké hmotnosti a malé setrvačnosti přináší lepší odezvu na změny zátěže. Reproduktory dále těží z výškového reproduktoru s 13mm kalotou z Mylaru, která zaručuje jiskřivé výšky a sofistikovanou reprodukci vysokých frekvencí.
Komponentní systém SP-RC26 je vybaven kompaktní inline výhybkou 6/12 dB, která zprostředkovává optimální interakci mezi jednotlivými součástmi. Výhybka umožňuje ztlumit hlasitost tweeteru ve dvou fázích.

16,5 cm 2pásmový komponentní systém

Výkon RMS 120 W
Nominální impedance 4 ohmy
Citlivost (1 W / 1 m) 86 dB
Frekvenční rozsah 80 Hz – 20 kHz
Montážní průměr 140 mm
Montážní hloubka 55 mm

Ze stejné kategorie

AXTON N-A480DSP-ISO4

AXTON N-A480DSP-ISO4

Kabel pro plug’n’play zapojení digitálního zesilovače. Určeno pro automobily VW Passat, VW Jetta, VW Golf 4, VW Bora, Audi A4, Audi A6, Škoda Fabia a Škoda Octavia.

Zealum ZFH-41P

Zealum ZFH-41P

Pojistkový distribuční blok pro 1x M-ANL s možností použít až 100A pojistky. Velmi kompaktním rozměry 79 x 27 x 30 mm (D x Š x H) a design. Tento distribuční blok obsahuje 1 vstup o rozměrech 25/ 10 mm² a 1 výstupy o rozměrech 25 / 10 mm².

MBACC

MBACC

ETON MBACC je připojovací kabel pro zesilovač (Amplifier Connector Cable). Sada připojovacích kabelů pro dovybavení zesilovače do zadního prostoru vozu (boční stěny kufru / prostor pro rezervu).