FIAT FDCC

FIAT FDCC

Nový připojovací kabel pro Fiat Ducato (FDCC) od ETONu slouží k jednoduchému Plug & Play připojení zesilovače Micro 120.2 a volitelného aktivního subwooferu USB 6. Připojuje se na ISO kabelový svazek včetně možnosti připojení na nástavbovou, příp. startovací baterii. FDCC byl vyvinut speciálně pro obytné vozy na bázi Fiatu Ducato, disponuje předdefinovanými délkami kabelu, integrovanou pojistkou pro zesilovač a aktivní subwoofer USB 6. Vhodný pro Fiat Ducato III, Peugeot Boxer II, Citroen Jumper II a Dodge Ram ProMaster.

Ze stejné kategorie

VW T-Sub kit

VW T-Sub kit

VW T-Sub kit je Plug & Play masivní kovový adaptér pro montáž USB 6 aktivního subwooferu do rámu sedadla u VW T5, T6 a T6.1. Součástí balení je všechno potřebné montážní příslušenství.

PRA 13

PRA 13

Komponentní systémy ETON řady PRA zaujmou svým hřejivým, plným zvukem, sytými hlasy a neuvěřitelnou prostorovou hloubkou! Díky nově vyvinuté

Fiat F2.2

Fiat F2.2

ETON Fiat F2.2 je 16,5 cm 2pásmový Plug & Play front systém sestávající ze speciálně koncipovaných středobasových reproduktorů v polyamidovém koši zesíleném skelnými vlákny a 25 mm výškových reproduktorů vč. frekvenčních výhybek.