B100XCN

B100XCN

ETON B100XCN je 10 cm koaxiální single reproduktor s Plug & Play systémem pro BMW. Středobasový reproduktor disponuje žebrovanou, impregnovanou papírovou membránou a integrovaným výškovým reproduktorem. Je vhodný jako středový reproduktor do řady BMW modelů. Koš je z polykarbonátu. Připojení probíhá pomocí specifických připojovacích terminálů pro BMW. Vývoj a výroba reproduktoru probíhá v Německu.

Poznámka: Pro přímé zapojení reproduktoru na originální systém (rádio nebo DSP zesilovač) je vyžadována frekvenční výhybka B100XHP.

10 cm koaxiální single reproduktor pro BMW

Citlivost 1 W / 1 m 89 dB
Výkon RMS 50 W
Nominální impedance 4 ohmy 
Frekvenční rozsah 160 Hz – 20 kHz

Ze stejné kategorie

PRO 80

PRO 80

K produktu ETON PRO 175 nabízíme rozšíření na 3pásmový systém s PRO 80 středovým reproduktorem. Díky ručně potažené papírové membráně a výkonnému neodymovému magnetu je v tomto 80 mm reproduktoru zachována zvuková charakteristika série.

MBACC

MBACC

ETON MBACC je připojovací kabel pro zesilovač (Amplifier Connector Cable). Sada připojovacích kabelů pro dovybavení zesilovače do zadního prostoru vozu (boční stěny kufru / prostor pro rezervu).

ONYX 80

ONYX 80

ONYX 80 od ETONu - high-end 80 mm středové reproduktory disponující zesílenou papírovou membránou a anodizovanou hliníkovou prachovkou. Výkonný neodymový pohon v dokonalé souhře s tuhým high-end košem z hliníkové litiny pro vás vytvoří středotónový zážitek extratřídy!