CORE 80

CORE 80

ETON CORE 80 – hudební zážitek extra třídy. Tyto high-end středové reproduktory od ETONu jsou vhodné pro rozšíření CORE S2 na 3pásmový systém! S mistrovským dílem v podobě CORE 80 se splní sny všech audiofilů, neboť zde sedí všechno prostě dokonale! Znalosti stavby reproduktorů z období více než 35 let spolu s těmi nejkvalitnějšími materiály a nejvyšší kvalitou zpracování daly vzniknout těmto středovým reproduktorům. Extrémně detailní ETON CORE 80 vás zaujmou svou precizností a přirozeným zvukem.

Spolu s výkonným neodymovým magnetem, který byl obohacen chladícími kanálky, vzniká reproduktor extra třídy. Ručně potažená textilní kalotka dodává systému jemnější a jasnější středové tóny. Impedanční linearizace redukuje zkreslení na minimum. Magnesium-kompositní středové reproduktory přesvědčí na plné čáře, ať už se jedná o výkonný neodymový magnet, perforovanou membránu, optimální symetrie magnetického pole či kvalitní hliníkové koše. Made in Germany!

Zkrátka a jednoduše – ETON CORE jsou reproduktory pro všechny, co chtějí pouze to nejlepší.

Zobrazit celý popis

80 mm středové reproduktory

Citlivost 1 W / 1 m 87 dB
Výkon RMS 25 W
Nominální impedance 4 ohmy 
Montážní hloubka 42 mm
Průměr montážního otvoru 77 mm

Ze stejné kategorie

MB195L

MB195L

ETON MB195L je 19,5 cm Plug & Play set subwooferů určený pro upgrade vozů Mercedes-Benz. Set se skládá ze dvou sezvučených subwooferů s polamidovým košem zesíleným skelným vláknem a ručně potaženou papírovou membránou.

PW 8-400BR

PW 8-400BR

Důsledné řešení série PW wooferů od ETONu v bassreflexové konstrukci: PW „v bedně“ jsou výkonné subwoofery ve vzhledných ozvučnicích s vysoce kvalitními mřížkami.

STEALTH 1200.1

STEALTH 1200.1

Jako doplněk k výkonovému zesilovači STEALTH 7.1 DSP se nyní řada STEALTH rozrůstá o nový přírůstek: Nový monoblokový zesilovač ETON STEALTH 1200.1