RSX 80

RSX 80

ETON RSX 80 je kvalitní 80mm koaxiální systém extratřídy! Pevný hliníkový koš s optimalizovaným prouděním vzduchu a silným neodymovým magnetem se stará o potřebný pohon při výborném chlazení. Potřebná tuhost je zajištěna díky uhlíko-rohacellové sendvičové membráně. 15 mm hliníkový výškový reproduktor se díky externím frekvenčním výhybkám harmonicky zapojí do zvukového zážitku a umožňuje detailní výškové tóny. Součástí balení jsou frekvenční výhybky a montážní příslušenství.

80 mm koaxiální reproduktory

Citlivost 1 W / 1 m 87 dB
Výkon RMS 50 W
Nominální impedance 4 ohmy 
Montážní hloubka 33,9 mm
Průměr montážního otvoru 77 mm

Ze stejné kategorie

M10 FLAT

M10 FLAT

ETON M10 FLAT - výkonný plochý subwoofer. Řešení problémů, když jde o ploché rozměry. Reproduktor z výkonného ETON RES 10 subwooferu do prostoru pro rezervu je nyní dostupný i samostatně. Ti, kteří chtějí rázný a výkonný zvuk, si zde přijdou na své.

VW POLO V F2.1

VW POLO V F2.1

ETON VW Polo V 2.1 je 145 mm 2pásmový Plug & Play front nebo rear systém sestávající ze speciálně koncipovaných středobasových reproduktorů v polyamidovém koši zesíleném skelnými vlákny a výškovými reproduktory s 25 mm výškovými reproduktory vč. vhodných frekvenčních výhybek.

BMW – VAK

BMW – VAK

ETON BVAK je svazek připojovacích kabelů pro zesilovače pro všechny vozy BMW série F, G a některé vozy série E (poslední řada modelů) s originálním zesilovačem / BMW "HiFi" sound systémem. Je vyžadován pro dovybavení zesilovačem namísto originálního zesilovače.