EBS111A

EBS111A

Basová zábava v autě bez plýtvání cenným místem v kufru? Aktivní subwoofer EMPHASER EBS111A poskytuje razantní basové vlny a silný, dynamický zvuk ve vozidle a lze jej snadno instalovat do prostoru pro rezervní kolo nebo do ráfku rezervního kola, aby se ušetřilo místo.

Model EBS111A má ozvučnici z litého hliníku, které se při průměru 36 cm a výšce 14,5 cm vejde do běžných ráfků o průměru od 15″. Ozvučnice EBS111A má uprostřed vybrání pro trn na straně vozidla nebo závitovou tyč, která je součástí dodávky. Ten se jednoduše protáhne skrz woofer a rezervní kolo spolu s basovým boxem, které tak lze připevnit pouze jedním trnem. Spodní část ozvučnice tvoří robustní kovová mřížka, která slouží jako ochrana membrány. Woofer je namontován podle principu downfire, tj. s reproduktorem směřujícím dolů, aby bylo možné optimální vyzařování a rovnoměrné rozložení basových vln.

Ve stabilní konstrukci ozvučnice pracuje výkonný 28 cm / 11“ woofer: s membránou z nerezové oceli odolnou proti zkroucení, odolným butylovým gumovým závěsem a kmitací cívkou o impedanci 2 ohmy. Integrovaný modul vysoce kvalitního zesilovače poskytuje výkon 150 W RMS. Aktivní subwoofer má řadu možností nastavení zvuku: Filtr dolní propusti (50 – 150 Hz), subsonický filtr (20 Hz), zisk, otočení fáze a zesílení basů. Součástí balení je také dálkový ovladač pro pohodlné ovládání všech funkcí z kokpitu. Pro připojení k továrním rádiím (bez výstupu REM) je užitečná funkce Auto Turn-On, která automaticky zapne EBS111A, jakmile se na vysokoúrovňovém vstupu objeví hudební signál.

Zobrazit celý popis
  • Aktivní subwoofer v uzavřené skříni
  • Vhodné pro použití v prostoru pro rezervní kolo
  • 11“ / 28 cm basový reproduktor s membránou z nerezové oceli odolné proti zkroucení
  • Integrovaný crossover s variabilní dolní propustí od 50 do 150 Hz
  • Subsonický filtr @20 Hz
  • Nastavitelné zesílení basů s rozsahem 0 – 12 dB @45 Hz
  • Fáze basového signálu přepínatelná mezi 0° a 180°
  • Integrovaný zesilovač MOS-FET třídy A/B
  • Konektorový blok pro připojení napájení
  • Funkce automatického zapnutí
  • Externí dálkové ovládání úrovně basů

11″ / 28 cm subwoofer do prostoru pro rezervní kolo

Výkon RMS 150 W
Výkon MAX 300 W
Nominální impedance 2 Ohmy
Citlivost 1 W / 1 m 90 dB
Frekvenční rozsah 20 Hz – 150 Hz
Citlivost vstupu cinch 0.4 V
Hodnota vysokoúrovňového vstupu 1.0 V
Rozměry (P x V) 360 x 145 mm

Ze stejné kategorie

ESW-M10

ESW-M10

„Zesil to!“ Tato častá věta vyjadřuje jasné přání hudbu nejen slyšet, ale i cítit. Subwoofery Emphaser Monolith dají milovníkům hudby přesně to, po čem v takovou chvíli touží: precizní a silnou smršť basů. Ať už v kompaktním uzavřením boxu nebo v bassreflexové bedně - subwoofery Monolith vás přesvědčí svým pozoruhodným výkonem. Materiály obou modelů prošly pečlivým a cíleným výběrem a byly navzájem dokonale sladěny.

ATC130S

ATC130S

AXTON reproduktory šestkrát oceněné „Best Product“ dostaly s generací 2023 zcela novou podobu:  Přizpůsobená geometrie membrán zajišťuj

A601

A601

Řada A nejnovější generace zesilovačů od AXTONu se vyznačuje výjimečným výkonem předchozích řad, byla však v mnoha detailech zdokonalena. Nová série navíc neopouští filozofii firmy AXTON kombinovat cenovou dostupnost, praktičnost a kvalitu s maximálním hudebním zážitkem.